maanantai 23. syyskuuta 2013

Arvostelu: Sinkkuelämää

Sinkkuelämää on amerikkalainen komedia/draama sarja. Siinä neljä sinkkunaista ovat ystävyksiä ja jakavat kokemuksiaan miehistä ja seksielämästään. Jokainen heistä haluaa löytää rakkauden. Sarja on kuvattu 1990-luvulla. Päähenkilöiden rooleja esittävät: Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Catrall (Samantha), Kristin Davis (Charlotte) ja Cynthia Nixon (Miranda). Sarjasta on myös tehty kaksi elokuvaa. Sinkkuelämää perustuu Candace Bushnellin kirjoittamaan romaaniin.
 Sinkkuelämää sarja on mielestäni mukavan keveä, vaikka käsittelekin suhteellisen vaikeita aiheita. Sinkkuelämää vastaa moniin arkipäivän kysymyksiin ja miettii pulmia joita ei ehkä tosi elämässä uskalleta tuoda esiin mm. seksistä. Sarjassa on juuri sopiva ripaus komediaa, eikä mistään puhuta turhan vakava naamaisesti. Sarja on suunnattu aikuisille. Minun mielstäni ohjelma on hyvä, enkä löydä mitään negatiivista sanottavaa.

3 kommenttia:

  1. Tämä on mielestäni mielenkiintoinen teksti, sillä olen samaa mieltä kanssasi, ja itse seuraan ohjelmaa.
    Mielestäni kohta jossa kirjoitit ' Sinkkuelämää sarja on mielestäni mukavan keveä, vaikka käsittelekin suhteellisen vaikeita aiheita', oli hyvä, sillä se tosiaankin tiivistää sen, millainen sarja on.

    VastaaPoista
  2. Arvostelussa olisi hyvä osata myös kritisoida jotain, jotta teksti olisi uskottava. Nyt en osaa kyllä sanoa, mitä se tässä tapauksessa voisi olla. Voisiko vaikka pohtia sitä, onko sarja suomalaiskatsojalle hiukan epäuskottava? Tai onko aihepiiri turhan suppea tms.?

    Laajuutta tekstiin saa myös vertaamalla arvostelun kohdetta (tässä tapauksessa siis tv-sarjaa) johonkin muuhun vastaavaan.

    VastaaPoista