tiistai 24. syyskuuta 2013

Kurssipalaute

En osaa sanoa onnistuinko tavoitteessani. Lisää tietoa toki tuli. Keskittymiseni tehtäviin olisi voinut olla parempi. Onnistuin mielestäni parhaiten tekstissä, jossa arvioin median vaikutusta ulkonäkö paineisiin. Teksti jossa pohdin yksinäisyyttä oli myös kohtuullisen onnistunut omasta mielestäni.
 Mielestäni kurssi on ollut hyvällä tapaa vapaamuotoinen ja kaikki tekstit on saanut viimeistellä omalla ajallaan ja on saanut rauhassa kirjoittaa. Tehtäviä oli juuri sopiva määrä, toiset helppoja toiset vaikeampia. Aikaa jäi kivasti pohdiskella vähän niitä vaativampia tekstejä, eikä missään vaiheessa tullut paniikkia ettei ehdi tekemään kaikkea valmiiksi.
 Opettajan mielipidettä teksteistäni olisi ollut kiva kuulla useammin. Rakentava kritiikki olisi tarpeen, että tietäisi missä parantaa. Tietysti kun on näin iso ryhmä, on ymmärrettävää ettei aikaa jää käydä kaikkea yksityiskohtaisesti läpi. YO-koe kaltaisia tehtäviä olisi voinut olla enemmän, jotta olisi saanut paremman kuvan siitä, mitä tuleman pitää. Olen joka tapauksessa tyytyväinen että otin kurssin ja suosittelen kyllä kaikille, itsestähän se on kiinni, kuinka paljon oppii ja hyödyntää tarjolla olevaa opetusta.

1 kommentti:

  1. YO-koetehtäviä harjoitellaan enemmän ÄI8 (tekstitaito) ja ÄI9 (esseekirjoittaminen) kursseilla. toivottavasti olet valinnut niitä, jos tuntuu, että haluaa vielä harjoitella lisää.

    VastaaPoista